Kia Czech s novým šéfem obchodu

Radek Malý
Spread the love

Na pozici Vedoucí obchodního oddělení společnosti Kia Czech nastoupil s účinností od 18. září 2023 Radek Malý. Na této pozici nahradil Martina Králíčka, který po téměř 7 letech u automobilky Kia přeběhl ke značce MG.

Radek Malý je zkušený manažer s téměř 30letou zkušeností v automobilovém průmyslu, kde zastával různé pozice v oblasti řízení prodeje, marketingu, produktového a cenového plánování. Ve funkci vedoucího obchodního oddělení Kia Czech bude zodpovídat za obchodní aktivity značky, fleetové obchody a logistiku a bude přímo podřízený generálnímu řediteli Arnoštu Barnovi.

V pozici Vedoucí obchodního oddělení bude Radek Malý zodpovědný za prodejní strategii s cílem zvýšit tržní podíl značky Kia na českém trhu. Jeho bohaté zkušenosti z oblasti prodeje lehkých užitkových vozů budou klíčové pro úspěšný vstup automobilky do segmentu elektrických vozů pro různé účely (PBV). „Jsem nadšený, že se připojuji ke společnosti Kia, která stojí v čele přechodu k e-mobilitě. Její produkty se vyznačují výjimečným designem, špičkovou technologii a závazkem k trvalé udržitelnosti. Těším se, že budu součástí týmu, který přetváří budoucnost mobility,“ řekl ke svému jmenování Radek Malý.

Malý (48 let) je ženatý a má jedno dítě. Aktivně se zajímá o automobilový průmysl a nové trendy. Mezi jeho koníčky patří včelaření a cestování.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*