AutoSAP zve na CEE Automotive Supply Chain

Olomouc už letos potvrdila řada manažerů z oboru včetně prezidenta AutoSAP Martina Jahna
Spread the love

CEE Automotive Supply Chain 2023 kombinuje konferenci, networking a organizovaná B2B setkání. Akce je určena pro dodavatele autoprůmyslu. Posledního ročníku se v roce 2022 zúčastnilo více než 300 delegátů ze 17 různých zemí. Kdo už letos potvrdil účast?

„Sdružení automobilového průmyslu a Zväz automobilového priemyslu SR jako organizátoři spolu s dalšími partnery jsou zárukou kvalitního programu konference a velkého počtu účastníků ze všech úrovní dodavatelského řetězce. Využijte příležitosti setkat se a navázat spolupráci s předními představiteli automobilového průmyslu nejen z regionu V4,“ láká zájemce AutoSAP.

Kdo letos potvrdil účast

Svoji účast na akci již potvrdili Martin Jahn – člen představenstva za oblast prodeje a marketingu ve Škoda Auto, prezident Sdružení automobilového průmyslu a viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR, Alexander Matusek – prezident Zväzu automobilového priemyslu Slovenskej republiky, Dr. Robert Kiml – viceprezident pro výrobu v Toyota Motor Manufacturing Czech Republic a viceprezident Sdružení automobilového průmyslu, Petr Michník – Head of Administration Sub-Division v Hyundai Motor Manufacturing Czech, Petr Novak – ředitel divize automotive v JTEKT European Operations a předseda Divize dodavatelů a účelových organizací ve Sdružení automobilového průmyslu, Lukas Rosulek – Head of Vitesco Technologies Czech Republic a řada dalších.

Zdroj: LinkedIn, AutoSAP

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*