SuccessStory zajistí PR pro tibiQ

Spread the love

Komunikační agentura SuccessStory posiluje v roce 2023 komunikaci tibiQ Automotive Holding. Zaměří se především na strategické budování znalosti značky prostřednictvím LinkedIn a media relations.

„V dynamické době nejen pro automobilový průmysl, ale pro celou společnost, jsme cítili potřebu začít komunikovat strategicky vůči všem našim partnerům i klientům. Proto jsme se rozhodli svěřit komunikaci našeho holdingu do rukou agentury SuccessStory,“ uvádí jednatel tibiQ Automotive Holding Karel Pilný.

„V tibiQu jsou skvělí profesionálové, kteří mají ambice i zkušenosti změnit tuzemský automotive trh. Těší mě, že můžeme stát po jejich boku a pomáhat jim v plnění jejich cílů,“ říká zakladatel agentury SuccessStory Štěpán Dlouhý.

SuccessStory se postará o kompletní media relations, placenou inzerci a strategickou komunikaci na LinkedIn.

tibiQ Automotive Holding

tibiQ Automotive Holding vznikl v roce 2016. Zaštiťuje veškeré aktivity související s prodejem, servisem, krátkým, středím a dlouhodobým pronájmem vozidel. Jeho součástí jsou společnosti tibiQ GO, AR servis, AR PARTNER a AR TRUCK.

SuccessStory

Komunikační agentura SuccessStory se zaměřuje na nastavování komunikačních strategií, krizovou komunikaci a public relations v oblasti B2B.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*