Škoda podpořila festival Prague Pride

Spread the love

Škoda Auto byla již druhým rokem oficiálním partnerem festivalu Prague Pride, který oslavuje diverzitu a zaměřuje se na témata a potřeby LGBT+ lidí prostřednictvím široké škály akcí a rozsáhlého kulturního programu.

Jedním z vrcholů byl duhový průvod doprovázený unikátním plně elektrickým vozem Škoda Enyaq Coupé Respectline. Česká automobilka tímto partnerstvím podtrhuje svůj závazek k respektu, rovným příležitostem a rozmanitosti.

Předseda představenstva společnosti Škoda Auto Klaus Zellmer zdůraznil:

„Festival Prague Pride je významnou událostí v oblasti diverzity a inkluze a představuje živé a pozitivní prostředí, ve kterém můžeme prokázat hodnoty společnosti Škoda Auto. Je zcela zřejmé, že rozmanité týmy dosahují lepších výsledků, jsou odrazem celé společnosti, a tudíž v konečném důsledku reprezentují naši zákaznickou základnu. Prosazování těchto hodnot uvnitř naší firmy z nás jednoduše dělá lepšího zaměstnavatele. Doufám, že tím, že jsme se připojili k duhovému průvodu s nádherným, plně elektrickým vozem Škoda Enyaq Coupé Respectline, můžeme i nadále inspirovat lidi k aktivní podpoře rozmanitosti ve svém okolí.“

Maren Gräf, členka představenstva společnosti Škoda Auto za oblast Lidé a kultura, dodala: „Ve společnosti Škoda Auto se společně zasazujeme o pracovní prostředí, které je založeno na vzájemném respektu, důvěře a porozumění. Rozmanitost našich zaměstnanců je naší silnou stránkou. Lidé mohou skutečně naplno využít svůj potenciál pouze v respektujícím a podporujícím prostředí. Proto diverzitu prosazujeme napříč všemi oblastmi a aktivitami jako nedílnou součást naší kulturní DNA. Svým závazkem k festivalu Prague Pride se jasně vymezujeme vůči netoleranci a diskriminaci.“

Škoda Auto podporuje festival Prague Pride jako oficiální partner Pestrý program festivalu Prague Pride zahrnoval více než 100 konferencí, akcí, vystoupení a koncertů oslavujících diverzitu a podporujících rovnost LGBT+ lidí. Letošní ročník festivalu, který se poprvé konal v roce 2011, byl zaměřen zejména na tradice a jejich vliv na život queer lidí.

Zdroj: Škoda Auto

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*