Charouzův Sport 5 přerušil vysílání

Spread the love

Český motorsportovní kanál Sport 5 již není delší dobu dostupný na žádné televizní platformě na území České republiky a Slovenska a v červenci zcela přerušil vysílání. Podle dostupných informací nebylo vyílání ani v srpnu obnoveno.

Sport 5 je sportovní kanál provozovaný společností SPORT 5. Stanice se zaměřovala do 1. 9. 2013 na automobilový sport a motorismus.

Televizi byla udělena licence v roce 2008. V listopadu 2011 se stal jediným vlastníkem akciové společnosti SPORT 5 dvacetiletý automobilový závodník Petr Charouz. K 31. prosinci měla společnost SPORT 5 závazky vyšší než účetní hodnotu aktiv a 91 % krátkodobých závazků z obchodního styku bylo po splatnosti.

Dne 17. ledna 2022 bylo standardní vysílání stanice přerušeno a ve vysílání se vyskytoval pouze promo program dodaný norskou televizní stanicí NRK, od 18. ledna vysílá stanice reprízy pořadů vlastní tvorby. Od 13. července se stanice odmlčela zcela.

„Jak jste určitě zaregistrovali Sport 5 v tuto chvíli pro naše diváky nevysílá. Situace je komplikovaná, máme technický problém a bohužel to vypadá na delší přerušení vysílání,“ informoval o tom majitel televize Sport 5Antonín Charouz.

Web stanice Sport 5 je stále v provozu, ale o technických potížích na něm není žádná informace.

Zdroj: archiv, A. Charouz, vlastní průzkum TV platforem

 

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*