Český Mercedes-Benz mění šéfa

Wolfgang Bremm von Kleinsorgen se přesouvá do Bruselu
Spread the love

Šéf importu Mercedes-Benz Česká republika Wolfgang Karl Bremm von Kleinsorgen končí ve své funkci k poslednímu srpnovému dni. Jeho novým působištěm se stává Brusel ve vedoucí pozici pro region BeNeLux. Kdo ho nahradí v Praze?

V čele českého zastoupení stál Bremm von Kleinsorgen čtyři roky a vedle domácího trhu měl v této pozici na starosti také klastr Mercedes-Benz Cars Central & Eastern Europe v České republice, Polsku, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku.

Novým generálním ředitelem českého zastoupení se od 1. září stává Alexander Henzler.

„Česká republika a trhy střední a východní Evropy mi byly od prvního dne blízké. Upřímně děkuji všem zákazníkům, dealerským partnerům a kolegům z mého týmu za důvěru v naši značku Mercedes-Benz a za odhodlání neustále se zlepšovat. Moje rodina a já si uchováme úžasné vzpomínky na Českou republiku, její obyvatele a krásnou krajinu. Přeji Alexandrovi mnoho úspěchů, o kterých nepochybuji, a jsem si jistý, že i on bude mít z této velké zodpovědnosti radost,“ shrnuje Wolfgang Karl Bremm von Kleinsorgen, dosavadní generální ředitel společnosti Mercedes-Benz Česká republika.

Alexander Henzler, který do Mercedes-Benz nastoupil již v roce 2005, v současnosti Head of Marketing & Sales Operations pro trhy regionu Overseas sdružující Japonsko, Austrálii, Turecko, Indii, Mexiko, Jižní Ameriku a další importéry napříč kontinenty, nahradí Wolfganga Bremma von Kleinsorgena ve funkci generálního ředitele Mercedes-Benz Česká republika a vedoucího Mercedes-Benz Cars Central & Eastern Europe s účinností od 1. září 2023.

Alexander Henzler

„Rád bych poděkoval Wolfgangovi za jeho vedoucí roli při budování úspěchu Mercedes-Benz Cars v klastru Mercedes-Benz Cars Central & Eastern Europe. Jsem nadšený, že se mohu připojit a vést různorodý tým na cestě k pokračování tohoto úspěšného příběhu, dále přinášet fascinující produkty a nejlepší zákaznické zkušenosti v České republice a trzích střední a východní Evropy,“ říká Alexander Henzler.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*