Elektroskútr Equis ve sportovním designu

Spread the love

Elektro skútry jsou aktuálním hitem nejen ve velkých městech. Nový elektrický skútr Equis nabízí sportovní design, výkonný motor a dojezd až 60 km.

Elektrický skútr Equis je ideálním dopravním prostředkem jak do města, tak na venkov. Equis je tichý stroj, který neprodukuje žádné zplodiny, šetří přírodu a nabízí levný provoz. Je poháněn výkonným 3000 W silným elektromotorem. Napájen je z akumulátoru 72 V/ 20 Ah, který je plně nabitý za 6 – 8 hodin a dojezd skútru na jedno nabití je až 60 km.

Navíc zaujme také svým kvalitním zpracováním a moderním sportovním designem. Má velké sedlo, dostatek prostoru pro nohy, příjemné držení řídítek, stabilní a dobře odpružený podvozek, to vše je zárukou vysokého komfortu při jízdě.

Zásadní výhodou elektrického skútru je velice levný provoz s minimální údržbou. Náklady na ujetý kilometr jsou zlomkem nákladů provozu spalovacího motoru. Levněji už lze jezdit jen na kole nebo chodit pěšky. Elektromotor je tichý, neprodukuje žádné zplodiny, má vysoký točivý moment již v nízkých otáčkách. Skútr je proto v rozjezdu svižný, což se hodí zejména v městském provozu.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*