Porsche IA mění manažerku marketingu

Spread the love

Z postu marketingové a PR manažerky značky Porsche odchází po několika letech působení Katarína Ardová. Její roli nově přebírá nástupkyně, která má za sebou zkušenosti z obdobné pozice ve Škodě Auto Česká republika.

„Být součástí týmu Porsche je pro mě obrovskou poctou a významným krokem v mé kariéře. Jsem nadšená z příležitosti pracovat pro tak renomovanou značku jakou Porsche nepochybně je. Těším se na nové výzvy, které mi přinesou nejen zajímavé zkušenosti, ale také nezapomenutelné zážitky,“ dodává  nová marketérka Petra Klosová.

Porsche Inter Auto CZ

Porsche Inter Auto CZ je jedním z největších domácích prodejců vozů Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, importérem a prodejcem značky Porsche v ČR a oficiálním prodejním a servisním zastoupením pro značky Bentley a Lamborghini.

Ročně se v síti Porsche Inter Auto CZ prodá přes 13 000 nových a ojetých vozů. Společnost Porsche Inter Auto CZ aktuálně zaměstnává přes 850 zaměstnanců a působí na 11 pobočkách ve městech: Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Olomouc, České Budějovice, Hradec Králové a Opava.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*