Roman Švidrnoch opouští MF DNES

Spread the love

Mediální dům Mafra letos zrušil týdenní přílohu deníku MF DNES s názvem Auto DNES, v srpnu z redakce odejde i jeden z jejích dlouholetých redaktorů. Od srpna jde po 30 letech v novinařině na zajímavou PR pozici.

Přílohu Auto DNES týdně připravovali redaktoři Roman Švidrnoch a František Dvořák, spolu s Martinem Šidlákem.

Motoristická novinařina se pak ve vydavatelství Mafra přesunula do kyberprostoru, stávající redaktoři plnili iDNES a další weby,“ potvrdil před půl rokem časopisu Automakers Švidrnoch.

Nyní sám, po 30 letech v médiích, z toho 23 letech v MF DNES a na idnesu, opouští vydavatelství.

„Nechal jsem se přemluvit k zásadní profesní změně a od 1. 8. nastupuju jako mediální manažer (ne PR směrem k veřejnosti, ale k motoristickým novinářům) do AAA Auto. Kromě půjčování novinářských testovacích vozů budu mít na starosti i tvorbu vlastního mediálního obsahu, testování aut, akce pro novináře a podobně,“ napsal nám Roman.

„Na práci pro největšího prodejce použitých vozů ve střední Evropě se hodně těším, je to nová velká výzva. Pro většinu Čechů nastává „doba ojetinová“, nových aut ubývá a zdražují až k nedostupnosti. Právě teď je čas ukázat lidem, že auto je věc pro dlouhodobé používání a že výměna vozů po třech, pěti letech je rozmařilý a hlavně zbytečný luxus,“ říká Roman Švidrnoch.

Zdroj: archiv, Roman Švidrnoch, FOTO RŠ

První vydání Auto DNES roku 2022. Konec loňského roku byl nakonec pro oblíbenou přílohu derniérový, stejně jako pro jejího hlavního redaktora Romana Švidrnocha.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*