Motonovináři trénují na Gladiator Race

Spread the love

Český Ford se stal letošním partnerem série závodů Gladiator Race. Šéf komunikace značky Petr Burian vytvořil novinářský tým, který se zúčastní  srpnového rozběhu v Pardubicích. Skupinu ale provázejí zdravotní problémy a postupně se scvrkává.

„Ano, žádná auta, tentokrát se bude jednat o testování vlastního motoru a fyzické zdatnosti. Pojďme to protentokrát pojmout úplně jinak. Zvedněme se z té kancelářské židle a třeba i vykročme ze svojí komfortní zóny. Udělejme nejenom něco pro svoje tělo, ale pojďme se vzájemně poznat i trochu jinak. Věřím, že kromě dobrého pocitu a lepší fyzické kondice nám bude odměnou třeba i umístění na stupních vítězů,“ vyzval motoristické novináře pro letošní okurkovou sezonu Burian.

Výzva pro okurkovou sezonu

„Hledám devět odvážlivců, kteří společně se mnou vytvoří tým a poběží srpnový závod v Pardubicích,“ oslovil mluvčí Fordu několik desítek žurnalistů.

Nabídl k tomu pravidelné společné tréninky 1x-2x týdně v Praze v jedné z partnerských posiloven závodu.

Přípravu provázejí nehody a nemoci

Do tréninku se přihlásilo šest zájemců. Pavel Vondráček ale v mezidobí spadl z kola a pokousal ho pes. Do tělocvičny se vůbec nedostavil. Bart Běhal přišel jednou a pak již nebyl viděn. Sabina Sarkišová vydržela dva nebo tři tréninky a pak se omluvila ze zdravotních důvodů.

Do konce července zbyli jen tři závodníci – Pavel Srp, Martin Jeník a Erich Handl. Poběží finálový běh alespoň jeden novinář? Uvidíme v srpnu v Pardubicích!

Tréninky na pražském Jarově často končí totálním vyčerpáním cvičenců

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*