Portál řidiče spouští další cestovní kalkulačky

Spread the love

Po kalkulačkách nákladů na cestu do Chorvatska, kterou za pouhé tři týdny vyzkoušelo nižší desítky tisíc cestovatelů, spouští portalridice.cz další tři praktické pomocníky! Ti řidičům nově pomohou spočítat, na kolik je vyjde cesta do Itálie, Polska a na Slovensko.

Kalkulačka nákladů na cestu do Chorvatska sklidila mezi tuzemskými řidiči nevídaný úspěch. Protože je ale Chorvatsko jednou, nikoliv jedinou dovolenkovou destinací, do níž letos plánuje vyrazit značná část cestovatelů vlastním vozidlem, představili jsme na webu portalridice.cz další tři kalkulačky nákladů na cesty do Itálie, Polska a na Slovensko.

Zároveň jsme vylepšili stávající kalkulačku pro cestu do Chorvatska, u které nyní mohou řidiči využít přesnější počítání vzdáleností vybrané trasy a další vychytávky v podobě odhadované vzdálenosti a času jízdy, které doplňuje interaktivní mapa s trasou cesty. Všechny tyto inovativní funkce jsou nově dostupné také u tří nově představených kalkulaček.

„Na dovolenou se letos chystá zhruba 80 % Čechů. Z toho téměř dvě třetiny plánují vyrazit do zahraničí. Polovina zahraničních cestovatelů se pak do cílové destinace plánuje dopravit vlastním vozidlem. A právě pro tyto cestovatele jsme připravili praktické kalkulačky, které jim pomohou s vyčíslením nákladů, což nepochybně ocení nejen při plánování letošního rozpočtu na dovolenou,“ zmiňuje Milan Doruf, obchodní ředitel projektu Portál řidiče.

Tyto bezplatné a uživatelsky přívětivé online nástroje zohledňují aktuální ceny paliva, dálničních známek, mýtného i pojištění, takže umožňují uživatelům získat velmi přesný odhad. Protože jsou kalkulačky navrženy s důrazem na jednoduché a intuitivní využití, k výpočtu nákladů na cestu stačí uživateli prakticky jen pár minut času a několik vstupních informací o vozidle a plánované trase. Cestovatelé tak mohou snadno zjistit, na kolik je vyjde letošní cesta do Chorvatska, Polska, Itálie nebo na Slovensko, případně tyto informace porovnat s organizovaným zájezdem cestovní kanceláře. Praktické kalkulačky nákladů, které pracují s denně aktualizovanými daty a potěší uživatele řadou praktických funkcí, jsou dalším krokem k tomu, aby byla cesta na vysněnou dovolenou pro řidiče ještě komfortnější a přehlednější.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*