Akční bonus pro klienty Das WeltAuto

Spread the love

Program certifikovaného prodeje ojetin Das WeltAuto nabídl ve spolupráci s Volkswagen Financial Services akční bonus pro zákazníky, kteří se rozhodnou pro financování úvěrem CHYTŘE. Benefity doplnil poukazem na tři bezplatné servisní prohlídky.

„Naši zákazníci mohou nyní v síti Das WeltAuto pořídit kvalitní a ověřené ojeté vozy nejen výhodně, ale také CHYTŘE, pokud se rozhodnou pro oblíbené financování od společnosti Volkswagen Financial Services,“ říká Martin Kadečka, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika, a dodává: „Financování CHYTŘE nabízí libovolné možnosti nastavení splátek, aby si naši klienti mohli splácení flexibilně přizpůsobit svým možnostem. A jako bonus navíc k tomu přidáváme tři servisní prohlídky zcela zdarma.“

Nová nabídka značky Das WeltAuto se vztahuje na použité vozy značek Volkswagen, Volkswagen Užitkové vozy, SEAT a CUPRA ve stáří do pěti let od první registrace. Poukazy na bezplatnou servisní prohlídku lze uplatnit pouze po dobu financování vozu, a to ve všech autorizovaných servisech výše uvedených značek v České republice. „Jedná se o další krok, jak podpořit loajalitu našich zákazníků a zároveň důkaz, jak si vážíme jejich přízně“, vysvětluje Martin Kadečka.

CHYTRÉ financování od společnosti Volkswagen Financial Services platí pro nové i ojeté vozy a umožňuje výrazně snížit měsíční splátky. Zákazníci si tak mohou za stejnou měsíční splátku pořídit lepší, výkonnější či lépe vybavený vůz a podnikatelé mohou uplatňovat nárok na vratku DPH. Poslední navýšenou splátku lze vypořádat třemi způsoby – jednorázově, rozložit ji do splátek za stejných podmínek v delším období nebo prodejem vozu dealerovi. Délku financování je možné nastavit na 2 až 5 let, akontace může pokrýt 0 až 40 % z ceny vozu a na poslední navýšenou splátku lze ponechat 20 až 60 % z pořizovací ceny.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*