Portál řidiče spustil kalkulačku nákladů na cestu do Chorvatska

Spread the love

Řidiči si mohou letos poprvé online spočítat, na kolik je vyjde cesta autem do Chorvatska. To díky kalkulačce nákladů, kterou nově najdou na webu portalridice.cz. Nástroj pomůže s detailním vyčíslením nákladů a umožní tuzemským řidičům cestovat o něco komfortněji.

Portalridice.cz se opět dostal do popředí inovací v oblasti cestovního ruchu. Spustil další z užitečných nástrojů, který ocení zejména ti, kteří se rozhodli vycestovat letos do Chorvatska autem. Díky jednoduché kalkulačce nákladů si totiž mohou snadno spočítat, na kolik je letošní cesta vyjde. To všechno z pohodlí domova a online!

Hlavní rysy kalkulačky nákladů na cestu autem do Chorvatska:

1. Přesný odhad: Výpočet, který zohledňuje aktuální ceny paliva, dálničních známek, mýtného i pojištění, umožňuje uživatelům získat velmi přesný odhad nákladů na jejich letošní cestu do Chorvatska.

2. Uživatelská přívětivost: Kalkulačka je navržena s důrazem na jednoduché a intuitivní využití. Stačí zadat základní informace o vozidle a trase, a uživatel má okamžitě k dispozici přehled aktuálních nákladů.

3. Aktualizace v reálném čase: Pro výpočet nákladů využíváme dostupné informace o cenách paliva a mýtných poplatcích, které jsou pravidelně aktualizovány. To proto, aby uživatelé měli vždy aktuální, přesné a spolehlivé údaje.

„Letos plánuje do Chorvatska vyrazit zhruba 1 000 000 Čechů, z nichž řada zvolí cestu vlastním autem. Abychom dotyčným plánování letošní dovolené co nejvíce usnadnili, připravili jsme pro ně tento praktický nástroj, který nemá na českém internetu obdoby. Během několika mála kliknutí si díky němu řidiči snadno spočítají, na kolik je vyjde palivo, kde nejlevněji natankují nebo to, kolik zaplatí za dálniční poplatky, či pojištění.“ zmiňuje Milan Doruf, obchodní ředitel projektu Portál řidiče, který společně se svým týmem dělá motoristy spokojenější již od roku 2019.

Díky bezplatnému nástroji, který je nejnovějším přírůstkem do rodiny tematických i praktických článků a neustále se rozšiřujících služeb Portálu řidiče, mohou řidiči cestu lépe naplánovat, zorganizovat, propočítat a v konečném důsledku také porovnat například s organizovaným zájezdem cestovní kanceláře. Kalkulačka nákladů na cestu do Chorvatska tak jednotlivcům i rodinám šetří nejen čas, ale také finanční prostředky. Nová funkce, která pracuje s denně aktualizovanými daty, je proto dalším krokem ke zpříjemnění a zjednodušení cesty na dovolenou.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*