Personální rošády v redakci Světa motorů

Spread the love

Redakce Světa motorů a portálu Auto.cz (obě provozuje Czech News Center) zaznamenaly v červnu odchod celkem čtyř novinářů. Místo nich přichází nové posily.

S týdeníkem Svět motorů se letos už v zimě rozloučil Martin Machala. „Po dvaceti letech jsem se rozhodl pro změnu, přecházím do projektu Garáž, kde budu od března působit jako redaktor i editor,“ řekl nám Machala. V podstatě převzal část práce bývalého šéfredaktora Garáže Dominika Valáška, jehož pozice byla zrušena a který se s Garáží rozloučil koncem minulého roku.

Za Martinem Machalou do Garáže nyní z Auto.cz odešel podle dostupných informací Stanislav Kolman. Redakce portálu bude chudší i o Filipa Melicha, který by měl přejít do Škody Auto.

Ze Světa motorů po osmi letech působení odešel Petr Barták, bude nyní působit jako úředník ve státní správě. Kolektiv v SM opustil také Tomáš Hadač, jde také mimo obor žurnalistiky.

Svět Motorů naopak na konci června posílil Matouš Vallér, který přichází přímo z fakulty žurnalistiky. Z Rádia Z by měl v červenci dorazil Martin Kadlík.  Portál Auto.cz zase posílí Lukáš Volšický a bývalý redaktor Seznamu Marek Bednář.

Zdroj: šéfredaktor SM Zbyšek Pechr

Redakce Světa motorů letos zažila velké personální změny

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*