Hankook startuje kampaň „Bad Day“

Spread the love

Hankook uvedl loni na trh svou novou řadu pneumatik iON pro elektromobily. Společnost se však stále potýká s otázkou klientů, proč elektromobily potřebují speciálně vyvinuté pneumatiky. Kampaň na sociálních sítích s názvem „Bad Day“ (Špatný den) nede odpověď.

Video vyjadřuje toto poselství způsobem, když ukazuje jelena, který musí překonat nespočet překážek, než nakonec skočí na silnici přímo před jedoucí auto. Brzdný účinek pneumatik Hankook iON evo však zabraňuje tomu nejhoršímu pro jelena i cestující ve vozidle, protože vozidlo zastaví skutečně ve velmi krátkém čase.

„Kampaní “Bad Day“  na sociálních sítích chceme ukázat, že naše nové produkty iON jsou tou správnou volbou pro elektromobily, což potvrzují i jejich vlastnosti. Teprve nedávno získala pneumatika iON evo ve velkém testu časopisu Auto Bild osvědčení o špičkových výkonech a vynikajících bezpečnostních vlastnostech a v testu také zvítězila,“ říká Felix Kinzer, ředitel korporátní komunikace pro Evropu a SNS u společnosti Hankook Tire Europe.

Se svými pneumatikami iON chce společnost rozhodujícím způsobem přispět k přechodu na mobilitu s nulovými emisemi i na straně pneumatik. Charakteristickými rysy nového vývoje jsou dále snížený valivý odpor, zvláště tiché valivé chování a vysoká nosnost. V porovnání s běžnými pneumatikami to pro řidiče elektromobilu znamená: větší dojezd na jedno nabití baterie a lepší pocit z jízdy. Kromě toho jsou nové produkty Hankook iON speciálně navrženy pro rychlý nástup vysokého točivého momentu, kterým se elektromobily vyznačují.

Kampaň vznikla díky spolupráci společností Hankook a McCann New York a partnerů RECH x Fried a Okean. Hudba je od Mr. Pink Music. Kampaň s názvem „Bad Day“ bude prezentována prostřednictvím digitálních a sociálních kanálů partnerů. V dubnu byla také přihlášena na mezinárodní festival kreativity Cannes Lions 2023.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*