Volkswagen Užitkové rozjel prodej Amaroku

Spread the love

Horse Park Kamenný Dvůr u Příbrami hostil národní premiéru druhé generace Volkswagenu Amarok, spojenou s testovacími novinářskými jízdami. Dealeři zahájili prodeje vozu 8. června, Porsche ČR už eviduje stovky objednávek.

„Jen co jsme nabídli další generaci pick-upu s nejmodernějšími asistenčními a ovládacími systémy, už evidujeme 280 objednávek. Vozy jsou už u dealerů a v průběhu dalších dvanácti měsíců počítáme s tovární kvótou 500 kusů,“ uvedla na tiskovce v Horse Parku pro náš časopis vedoucí značky Volkswagen Užitkové v Porsche ČR Mirka Cimrová.

Ceny Amaroku  začínají na 911 482 Kč bez DPH (1 102 893 Kč včetně DPH). Pod kapotou je na výběr ze dvou čtyřválcových turbodieselů (TDI) a jednoho šestiválce TDI V6.

Pick-up nabízí pohon všech kol s individuálně nastavitelnými režimy pohonu a nejvyšší přípustnou hmotností přívěsu až 3500 kg.

Součástí novinářských jízd byly jízdy se specializovanými instruktory

Amarok bude v Evropě sériově vybaven LED světlomety a turbodieselem o výkonu 125 kW (170 k).

„V interiéru dokládá zřetelný pokrok oproti úspěšnému předchůdci s více než 830 000 prodanými vozy rozsáhlá výbava, která v závislosti na verzi zahrnuje více než 25 asistenčních systémů, displeje s úhlopříčkou až 12,3 palce, praktickou kombinaci digitálních a analogových ovládacích prvků a velmi kvalitní materiály,“ uvedla značka.

Erich Handl, Horse Park Kamenný Dvůr

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*