Škoda dodala Enyaqy CPI Property Group

Spread the love

Škoda Auto předala první část elektrických vozů Škoda Enyaq 80 společnosti CPI Property Group. Přechod skupiny na plně elektrifikovanou flotilu má usnadnit podporované řešení Chargee.

„Je nám ctí spojit se s předním evropským vlastníkem nemovitostí a pomoci CPI Property Group s obnovou a modernizací jejího vozového parku. Elektrifikace firemních flotil je jedním z důležitých kroků k dosažení udržitelné mobility, zejména na českém trhu, kde prodeji elektromobilů dominují firemní auta,“ říká Jiří Maláček, vedoucí českého zastoupení Škoda Auto.

Prvních 6 vozů Škoda Enyaq 80 iV z celkového počtu 82 kusů převzali zástupci společnosti CPI Property Group na konci května. Během letošního roku převezme CPIPG více než polovinu objednaných vozů.

„S elektromobilitou i její podporou to myslíme opravdu vážně. Již dnes využíváme téměř stovku hybridních vozů a dvacet čistých elektromobilů. Stanovili jsme si cíl jimi plně vybavit naši firemní flotilu do konce roku 2024. Stejně tak ale bereme vážně i naše ostatní závazky v oblasti udržitelnosti. Budeme nadále výrazně investovat do rozvoje ekologicky šetrných technologií, do výstavby fotovoltaických elektráren a chytrých řešení propojujících svět elektromobility,“ říká Zdeněk Havelka, výkonný ředitel CPI Property Group.

Nové vozy Enyaq jsou vybaveny 80kWh baterií a tepelným čerpadlem. CPI Property Group se tímto krokem řadí mezi největší fleetové zákazníky Škoda Auto s elektrifikovanou flotilou.

Kromě nových elektromobilů Škoda Auto rovněž zprostředkuje CPI Property Group podporované nabíjecí řešení Chargee  určené pro firemní zákazníky.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*