Elektromobily ID. Buzz pro Pražské Quadriennale

Spread the love

Značka Volkswagen Užitkové vozy se stala generálním partnerem uměleckého festivalu Pražské Quadriennale scénografie a divadelního prostoru 2023 a jeho organizátorům předala první dva elektricky poháněné vozy ID. Buzz.

Elektromobil s kultovním designem se proměnil v uměleckou instalaci, která nyní na různých místech Prahy zve širokou veřejnost na nevšední festival s atraktivním programem.

„Mám velkou radost, že můžeme jako generální partner podporovat prestižní umělecký festival Pražské Quadriennale scénografie a divadelního prostoru 2023, na který do Prahy přijedou umělci z více než 100 zemí celého světa,“ říká Mirka Cimrová, vedoucí divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika, a dodává:

„O jejich bezpečnou, komfortní a ekologickou přepravu se postará flotila našich ikonických elektromobilů ID. Buzz. První dva vyjely do pražských ulic již teď, aby s předstihem nasměrovaly pozornost veřejnosti k této výjimečné události plné živých performance, scénografických děl a inovativních divadelních prostorů.“

Volkswagen Užitkové vozy poskytne jako generální partner Pražského Quadriennale scénografie a divadelního prostoru 2023 flotilu elektromobilů ID. Buzz pro přepravu hostů a personálu festivalu.

Jako předvoj byly do pražských ulic vyslány první dva vozy ID. Buzz, které absolvovaly přeměnu na uměleckou instalaci „Tržnice na kolech“, a jsou tak vlastně vůbec první výstavou letošního Pražského Quadriennale.

V první polovině měsíce se kolemjdoucí s uměleckými vozy ID. Buzz mohli setkat na pražském Výstavišti a na náměstí Míru, do konce května jsou k vidění na náměstí Jiřího z Poděbrad a u metra Vltavská.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*