BMW i5 mělo předpremiéru v Kunsthalle

Spread the love

Galerie Kunsthalle na pražském Klárově hostila českou předpremiéru nového BMW  i5. Akce s názvem Closed Room proběhla ještě před oficiálním zveřejněním fotografií modelu v konspirativní atmosféře, nesmělo se fotit, organizátoři novinářům zalepili objektivy fotoaparátů na mobilu.

„Žhavou novinku, která opět posune hranice ve své kategorii, můžete shlédnout na živo jako první ve východní Evropě v předpremiéře ještě před oficiálním startem komunikace a zveřejněním prvních fotek. Museli jsme ale přijmout opatření, aby se fotografie nedostaly do médií ještě před oficiálním launchem designu 24. května,“ omlouval se účastníkům akce mluvčí značky David Haidinger.

BMW řady 5 je na trhu od roku 1972, letošní osmá generace BMW řady 5 Sedan má být symbolem vyspělých technologií v kombinaci se sportovně elegantním designem.  Vůz se chlubí vysokou mírou elektrifikace, nejnovější generací displejů a ovládacího systému BMW iDrive s novými digitálními službami a větší udržitelností v celém životním cyklu.

Uvedení nového BMW řady 5 Sedan na trh odstartuje v říjnu 2023, přičemž nová generace modelu bude celosvětově nabízena také s čistě elektrickým pohonem.

Pod kapotou budou plug-in hybridní systémy i zážehové a vznětové motory vybavené 48voltovou mild hybridní technologií.

Nová generace BMW řady 5 Touring, jejíž uvedení na trh bude následovat na jaře 2024, bude rovněž k dispozici s čistě elektrickým pohonem, stejně jako s plug-in hybridním systémem i výhradně se spalovacími motory.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*