STILL slaví 30 let na českém trhu

Spread the love

STILL, dodavatel vysokozdvižných vozíků a všeho, co souvisí s vybavením moderních skladů, slaví 30 let na českém trhu. Tuzemská pobočka se pyšní nízkou fluktuací zaměstnanců. K těm, kteří v ní působí nejdéle, patří obchodní ředitel a prokurista Tomáš Hnízdil, který ve STILLu pracuje od roku 1998.

Společnost se zaměřuje na inovace nejen na poli technologií, pohonu manipulační techniky, automatizace a digitalizace, ale také například chytrých řešení uspořádání skladu, včetně dodávek regálových systémů.

Součástí dodávaných intralogistických řešení jsou nejnovější skladové technologie, zahrnující i robotické vozíky a statickou automatizaci.

„Vážíme si všech našich zákazníků a zaměstnanců. Mnoho z nich s námi prožilo velkou část naší historie. Partnerství a spolupráce patří mezi klíčové hodnoty naší firemní kultury,“ říká Tomáš Hnízdil a pokračuje:

„Jsem pyšný, jakým směrem se STILL v České republice ubírá. Nastavujeme trendy a troufám si tvrdit, že se nám to daří na výbornou. Co se týče významných milníků posledních let, klíčové bylo například uvedení autonomních vozíků řady iGo neo, které následují svou obsluhu na každém kroku. Vytváří se tak unikátní spojení lidské práce a stroje. Automatizace bude do budoucna stále důležitější. Jsem také pyšný na koncept mobilní myčky, protože o manipulační techniku je potřeba pravidelně pečovat, aby sloužila dlouhodobě dobře a bez závad.“

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*