Panská zahrada hostila premiéru Mitsubishi ASX

Spread the love

Manažeři M Motors svolali 13. dubna novináře do restaurantu Panská zahrada v Dobřichovicích na národní premiéru nového Mitsubishi ASX. Věří, že novinka vrátí dealery značky ke starým prodejním objemům.

Japonské Mitsubishi před časem pohrozilo stažením svých aktivit z Evropy, což by znamenalo životní problém pro jeho místní importéry, dealery i zákazníky. Japonci nakonec plány revidovali a značka v Evropě zůstala, včetně výroby ve Španělsku.

„V Česku a na Slovensku máme celkem 23 autorizovaných partnerů, sedm servisů, 27 tisíc aktivních zákazníků a jsem rád že jim máme stále co nabídnout. Oba trhy nyní rostou a nový model ASX vyráběný ve španělském Valladolidu je stříbrná kulka, kterou potřebujeme k úspěchu,“ uvedl premiéru šéf importu Kamil Šilhavý.

ASX podle něj umožní českým dealerům doplnit současné modelové řady značky a vrátit se k prodejům ve vyšších objemech.

Model ASX slibuje celkem 14 verzí výbav, 3 typy pohonných jednotek a tři typy převodovek. K tomu lze připočíst 5letou tovární záruku a až 15 let asistenční služby.

Cena startuje na 489 950 korunách a končí na jednom milionu korun za plugin hybridní verzi. S technickými fičurami seznámil na tiskovce novináře Robin Babický.

„První dodávky na sklady dealerů proběhnou do konce měsíce dubna, továrně jsme poslali objednávky na 300 vozů. Nečekáme dlouhé dodací lhůty, protože výrobní cyklus se zkrátil na 1,5 měsíce. Počítáme s centrální marketingovou podporou našich dealerů,“ upřesnil na tiskové konferenci šéf marketingu značky Marek Vodička.

Zdroj: Erich Handl, Dobřichovice, FOTO: Luděk Kortus a autor

 

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*