Bedrnová chystá premiéru nové DS 3

Ve finálové trojici se letos poprvé objevila Martina Bedrnová
Spread the love

Ředitelka značky DS Martina Bedrnová právě uvádí na trh novou DS 3, která přichází do ČR jak s benzínovým a dieselovým pohonem, tak i v plně elektrické verzi. Novinářskou premiéru bude mít vůz v pátek, celkovou pozici DS shrnula Martina pro Importérský speciál Automakers.

„Vozy DS si stále na našem trhu pozici budují musím říci, že úspěšně. Značku DS prodáváme v ČR od roku 2019, kdy vznikl jedinečný prodejní prostor DS STORE Praha na Černém mostě. Každým rokem rosteme v prodejích o 50% a loni dokonce o více než 70%. Patříme do segmentu prémiových vozů, který je u nás tradičně ovládán německými značkami a tak se samozřejmě z postupu vzhůru velmi radujeme. Je příjemné vidět, že i český zákazník ocení francouzský šarm a luxus a pořizuje si naše vozy. Jsme spokojení,“ uvedla Bedrnová v rozhovoru.

DS má v ČR 3 stabilní prodejní místa. Hlavní je DS STORE Praha u společnosti Domanský na Černém mostě a pak na Moravě působí dva DS servisy s agentským zastoupením pro prodej. Je to partner Carling Auto v Brně a Kodecar v Ostravě.

Jaké modely DS patřily v loňském roce mezi prodejně nejúspěšnější? A co značka chystá na letošek? Dočtete se v dubnovém Importérském speciálu 2023! 

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*