Emil Frey stěhuje novinářský autopark

Spread the love

Motonovináři si dlouhá léta chodili pro testovací vozy Citroenu, DS, Peugeotu, Opelu a ještě loni i Fiatu na importy značek, od roku 2017 byla sjednocená flotila Stellantisu k mání v CarParku Emila Freye v Pražské ulici v Hostivaři. Od dubna to bude jinak.

Douho plánovaný přesun našich vozových parků se naplňuje a od třetího dubna se přemisťují vozy našich společností z původního CarParku na adresu V Chotejně. Pokud máte zápůjčku v termínu 28. 3. – 3. 4., prosím vyzvedněte si vůz na původní adrese a vraťte na nové působiště V Chotejně,“ upozornila novináře mluvčí Citroënu Linda Šedá. Do Chotejna se stěhují i další značky Stellantisu.

„Byl to dlouhodobější proces, který se trochu protahoval a plánoval se už od podzimu. CarPark se stěhuje jen o pár kilometrů dál do větších a lépe vyhovujících prostor,“ upřesnila našemu portálu Šedá.

„Staré místo už praskalo ve švech a v zajmu top kvality služeb (především prodeje ojetin Emil Frey Select a logistiky press aut) jsme museli jít radikální cestou,“ doplnil mluvčí Opelu Martin Hejral.

Dosavadní Car Park v Pražské ulici

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*