Fejtek se loučil s novináři U Kalendů

Šéfredaktoři významných motoristických médií se přišli s manažerem rozloučit ke Kalendům
Spread the love
Bývalý šéf značky Volkswagen osobní vozy v Porsche ČR Patrik Fejtek odlétá na zahraniční angažmá do čínského Chang-čou, s novináři se rozloučil v pražské restauraci U Kalendů. Jak hodnotí svůj další kariérní krok?

Fejtek už kdysi v Porsche ČR působil jako divizní šéf, do firmy se vrátil v únoru 2021, aby zde vedl značku Volkswagen.
„Byl jsem vlastně vypůjčený  manažer ze Škody Auto, počítal jsem, že se ke značce opět vrátím. Od Škodovky jsem v mezidobí také dostal dvě zajímavé nabídky, které jsem nicméně odmítl,“ řekl našemu portálu Patrik.
Šlo o manažerskou pozici v Indii a ještě v jedné z dalších zemí: „Kdybych byl svobodný mládenec, ihned bych těchto možností využil. Musel jsem ale odmítnou z rodinných důvodů,“ upřesnil nám Fejtek.
Nakonec už ale musel kývnout na poslední pracovní nabídku z koncernu VW, k 1. dubnu 2023 bude působit na pozici Vice President FBU FAW Audi China. Čínu dobře zná, už tam předtím manažersky působil.
Odlétá tento týden linkou přes Peking do sídelního města značky Audi, bývalého císařského města Chang-čou. 
Patrik Fejtek poděkoval novinářům na výroční tiskovce a ještě je neváhal pozvat na speciální rozlučku
„Dlouhý let, při kterém se oblétává Rusko snad nějak přežiju já i můj bicykl,“ řekl Patrik, který si kvůli své dvoumetrové výšce bere do letadla i speciální jízdní kolo, které by v Číně jen těžko sháněl.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*