Magazín Český autoprůmysl mění layout

Spread the love

Aktuální vydání časopisu Český autoprůmysl, který vydává AutoSAP, přináší profily firem, rozhovory, informace z Bruselu i pohledy na automotive sektor v zahraničí.

V aktuálním čísle 1. Q/2023 najdete mimo jiné rozhovor s Leošem Dvořákem, General Managerem R&D Centra společnosti Valeo, o tom, jak se zrodil lidar a jaké další úžasné věci v oblasti asistenčních systémů pro autonomní řízení se ve Valeu dělají. „Naše děti už nebudou potřebovat řidičák,“ myslí si Leoš Dvořák.

Jedenáct manažerů z členských firem Sdružení automobilového průmyslu odpovídalo na otázky, jaká mají očekávání pro letošní rok a co je nejvíce tíží. Z odpovědí vyplývá, že žádná velká hitparáda to nebude, protože spousta nejistot přetrvává. I když například Tatra Trucks se do budoucnosti dívá pozitivně.

Velký materiál v Českém autoprůmyslu je tentokrát věnován budování firemních 5G sítí, které jsou, jak říkají mnozí, katalyzátorem digitalizace.

V aktuálním čísle nechybí „evropská“ témata jako emise, čipy či suroviny pro výrobu baterií. „Evropská“ proto, že na úrovni EU je snaha do všech těchto oblastí zasáhnout novou legislativou – normou Euro 7/VII, evropským aktem o čipech, normou o kritických surovinách.

Kromě Bruselu se tentokrát Český autoprůmysl podíval také do Rumunska. A vysvětluje, v čem je úspěch Dacie, která loni prodala v Evropské unii 440 tisíc vozů.

Český autoprůmysl 1. Q/2023 má 62 stran plných zajímavého čtení a po redesignu, kterým prošel, je i graficky atraktivnější. Obsahuje více doprovodných prvků a přehledných infografik.

Zdroj: Libuše Bautzová

Celé číslo zde:

https://autosap.cz/wp-content/uploads/2023/03/cesky-autoprumysl-1q-2023.pdf

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*