Mercedes Me Charge nabíjí z obnovitelných zdrojů

Spread the love

Mercedes-Benz zajistí pro veřejné nabíjení přes Mercedes me Charge použití energie z obnovitelných zdrojů. To znamená, že odčerpané množství energie je po vlastním procesu nabíjení kompenzováno zeleným elektrickým proudem. Od loňského roku také mají zákazníci služby jednodušší přístup k nabíjení.

Mohou například využít služby Mercedes me Charge: ta formou karty nebo aplikace v chytrém telefonu nebo zcela bezstarostně prostřednictvím automatické autentizace „Plug & Charge“ zajistí snadné nabíjení v sítích různých poskytovatelů a jednotné vyúčtování.

Od června 2022 byla navíc zjednodušena nabídka nabíjecích tarifů, které jsou přizpůsobeny individuálním preferencím různých cílových skupin. K dispozici jsou tři samostatné tarify, maximálně flexibilní „S“ a „M“ či tarif „L“ s nejnižší nabíjecí sazbou pro ty, kdo jezdí často na velké vzdálenosti.

V České republice lze s jedinou kartou Mercedes me Charge využívat naprostou většinu všech veřejných stanic, včetně sítí ČEZ, E.ON nebo PRE, a samozřejmě i ultra rychlé stanice mezinárodní společnosti IONITY.

Komfort nabíjení a transparentní náklady tohoto řešení ocení koncoví uživatelé i firemní zákazníci. Se stejnou kartou lze zaplatit na přibližně 350 000 dobíjecích místech po celé Evropě.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*