Největší stánek v Letňanech má Harley

Stánek navštívil i harleysta a nastávající prezident Pavel
Spread the love
Harley – Davidson má na letošním veletrhu Motocykl historicky největší expozici. Jako jediný v Letňanech dokonce stánek nabízí módní show. S novinkami i eventy seznámil novináře šéf středoevropského importu Martin Heřmanský. 

Letošní rok se podle něj  ponese především ve znamení oslav 120. výročí – ty proběhnou v červnu v Budapešti a o měsíc později přímo v rodišti Harley-Davidson v americkém Milwaukee a na obou místech budou mít podobu 4denních oslav plných motocyklové kultury, adrenalinu, koncertů, zábavy a dobrého jídla a pití.
Novináře provedl expozicí na veletrhu Motocykl Martin Heřmanský
Mimo to se letos do ČR vrátí i akce Harley on Tour, kdy kamion plný motocyklů Harley-Davidson zastavuje v místech oficiálních dealerství značky a umožňuje zájemcům si během 2 dní vyzkoušet jakýkoli model aktuální řady a užít si jízdu i osobité jízdní vlastnosti stojů Harley-Davidson.
Závěr motosezóny pak u nás bude opět patřit Prague Harley Days, které se letos uskuteční 1. – 3. září na holešovickém Výstavišti a budou oslavou svobody, volnosti, amerického životního stylu a všeho, co k tomu patří. Spojí se opět s Burgerfestem a chybět nebude ani spanilá jízda, výstava motocyklů, testovací jízdy zdarma, family zóna, adrenalin zóna s FMX exhibicemi i ukázkami typických amerických sportů, stejně jako koncerty, zábava, dobré jídlo a pití a řada kulinárních workshopů.
První akcí letošního roku je ale pro Harley-Davidosn právě zmíněná výstava Motocykl 2023, která probíhá až do neděle 5. března v PVA Expo Letňany a Harley-Davidson se zde představuje ve své historicky n největší expozici. K vidění jsou jak motocykly z limitované výroční edice, tak zbrusu nové modely, ale i úspěšně modely aktuální modelové řady značky.
Premiérově dokonce Harley-Davidson už na tiskové konferenci uspořádal módní přehlídku svých kolekcí – ta se bude opakovat i pro veřejnost, a to až do soboty, vždy v 11 a 13 hodin.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*