Mašková senior key account manažerkou AC&C PR

Elegantní Zorku potkávají novináři na mediálních eventech už přes dvě desítky let (zde naše setkání Ženeva 2018)
Spread the love

Zorka Mašková, dosavadní key account manažerka agentury AC&C PR, byla od 1. března 2023 jmenována senior key account manažerkou.

Zorka je jednou z nejrespektovanějších expertek na komunikaci v oblasti automotive na českém trhu. Její specializací jsou media relations a produktová komunikace, kde spolupracuje se všemi nejdůležitějšími motoristickými novináři. Stála v čele projektů, které několikrát vyhrály Českou cenu za PR a je také držitelkou několika nominací v anketě PR manažer roku.

Zorka v naší agentuře pracuje od začátku její existence. Mám to štěstí, že s ní mohu v našem autotýmu spolupracovat na zakázkách pro klíčové klienty z oblasti automotive, ať už jsou to značky koncernu Volkswagen nebo největší světový výrobce pneumatik Bridgestone.“ říká Jan Klíma, ředitel AC&C PR. „Její perfektní znalost mediálního prostředí, ochota reagovat na novinářské požadavky třeba v deset večer, stejně jako maximální snaha pomáhat klientům v růstu jejich byznysu je v naší branži naprosto ojedinělá.“

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*