Martin Machala končí ve Světě motorů

Spread the love

S týdeníkem Svět motorů se zhruba po dvaceti letech působení loučí Martin Machala. Novinář přechází do konkurenční webové platformy.

Martin se narodil roku 1983 a jeho první slovo prý bylo „auto“. Vzhledem k tomuto faktu a od dětství pěstované zálibě v tvůrčím psaní nepřicházela v úvahu jiná práce než motoristický novinář.

Světu motorů byl dlouho věrný, jako externista nastoupil v roce 2003, po dokončení studia žurnalistiky nastoupil v roce 2006 na plný úvazek.

„Po dvaceti letech jsem se rozhodl pro změnu, přecházím do projektu Garáž, kde budu od března působit jako redaktor i editor,“ řekl nám Machala.

V podstatě převezme část práce bývalého šéfredaktora Garáže Dominika Valáška, jehož pozice byla zrušena a který se s Garáží rozloučil koncem minulého roku.

Dominik Valášek spoléhá v další kariéře na zbrojní průkazy

„O ukončení spolupráce jsem se dozvěděl 28. listopadu, byla to rychlá akce. Důvodem byly zřejmě úspory a plánovaný přechod Garáže na jiný formát v příštím roce. Dál se budu věnovat psaní a vedle toho bych se chtěl živit jako instruktor zájemců o zbrojní průkaz,“ řekl letos v lednu našemu časopisu Valášek.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*