Svět motorů byl na Nova Action

Redakce Světa motorů letos zažila velké personální změny
Spread the love

Časopis Svět motorů dosud fungoval v tištěné podobě, případně jako články na webu. Tuto středu startovala jeho nová, televizní verze. Vydavatelství CNC se na ní dohodlo s Nova Action.

„Ve středu 15. února ve 20.30 měl na stanici Nova Action premiéru zbrusu nový motoristický pořad. Jmenuje se Svět motorů a připravují ho redaktoři motoristického newsroomu našeho mediálního domu Czech News Center. Byli bychom neradi, kdyby to vyznělo neskromně, ale opravdu se máte nač těšit! Televizní verze našeho časopisu bude stejně pestrá jako ta papírová. Pořad vzniká ve spolupráci s naším sesterským Czech Video Centrem a ve výrobním štábu jsou lidé se zkušenostmi z řady úspěšných televizních a webových pořadů,“ uvedlo vydavatelství Czech News Center.

Obsah je však plně na našich redakcích. Postupně se na obrazovkách setkáte s většinou redaktorů, které jste zatím znali jen ze stránek časopisu Svět motorů a z webů Auto.cz a Autorevue.cz, připomnělo CNC.

Každý týden se během 40 minut dozví o nových i ojetých autech, i o běžných problémech nás motoristů.

„Jako vždy budeme sázet hlavně na kvalitní informace opravdových odborníků, čímž se chceme odlišit od dalších pořadů o autech a motocyklech. I proto vás bude provádět celým pořadem v roli moderátora váš oblíbenec Martin Vaculík. V den našeho televizního startu přijde také představit novinku do Snídaně s Novou. Pokud jste ranní ptáčata, tak první vstup má naplánován na 6.20,“ uvedl šéfredaktor SM Zbyšek Pechr.

Reprízy můžete na stejné stanici zhlédnout v pátek 17. února buď hodinu a půl po půlnoci, nebo ráno od 7.40.

Co čekalo  diváky v 1. dílu

Srovnání dvou VW Multivan od Martina Jeníka, Michala Dokoupila a Martina Vaculíka

Test Mazdy CX-60 od Stanislava Kolmana

Co nás zaujalo v auto-motosvětě roku 2023

Jaká je Škoda Kamiq coby ojetina pod drobnohledem Martina Vaculíka

Kterak funguje placaté auto na letišti pohledem Tomáše Hadače

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*