AMI Communications má nové klienty

Spread the love

Největší česká PR agentura AMI Communications, která dlouhodobě spolupracuje například s Ford Motor Company, nalákala  v uplynulém roce 2022 ke spolupráci více než dvacítku nových klientů.

Mezi započaté dlouhodobé spolupráce patří kontrakty s průmyslově-logistickým developerem CTP, se skupinou Colt CZ Group, pod níž spadají dva tradiční výrobci ručních palných zbraní, americký Colt a Česká zbrojovka, či s polským internetovým obchodem s kosmetikou Hebe, jemuž AMI loni v létě pomohla se vstupem na český trh.

Perspektivní obory v loňském roce doplnila i doména kryptoměn – agentura se stala zakladatelem a vydavatelem newsletteru KryptoNews. Od loňského podzimu pomáhá AMI Communications s PR aktivitami pro zvyšování investiční gramotnosti přední česko-slovenské finanční skupině J&T.

Agentura se stala také PR partnerem Energetického holdingu Malina, logistické firmy DSV, světové gastronomické skupiny Compass Group či výrobce lepicích pásek Tesa.

Mezi aktivity AMI Communications patřila v loňském roce také kauza ayahuasca.

„V ní se s pomocí široké veřejnosti podařilo dosáhnout spravedlnosti pro dva mladé lidi. Poukázání na přísný rozsudek v případu manželů Kordysových, který vycházel ze zastaralé legislativy a nereflektoval současné vědecké poznatky, vyvolalo značnou vlnu zájmu médií i veřejnosti. Ta vyústila na konci roku 2022 v prezidentskou milost pro oba manžele a zdůraznila potřebu aktualizace legislativy v oblasti psychotropních látek i nutnost revize trestního zákona směrem k větší proporcionalitě trestů,“ uvádí agentura.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*