Volvo má nového koně v české stáji

Spread the love

Volvo přibralo do marketingové stáje  „nového koně“. A tentokrát téměř doslova. Tuzemský generální importér Volvo Car Czech se rozhodl podpořit tradici českých jezdeckých sportů a zahájil spolupráci s Českou jezdeckou federací. Kdo bude novým ambasadorem?

Ambasadorem značky Volvo se stal český military jezdec, olympionik Miloslav Příhoda. Také u něj do osudu zasáhla tradice. Pochází z rodiny „koňáků“ a ježdění se věnuje od útlého věku. Konkrétně jedné z nejnáročnějších jezdeckých disciplíny, soutěži všestranné způsobilosti (military), která zahrnuje drezúru, cross country a parkur.

Miloslav Příhoda je osminásobným mistrem České republiky ve všech kategoriích, šestkrát se účastnil mistrovství Evropy a Česko reprezentoval i na OH v Tokiu. Jeho spolehlivým parťákem je holandský teplokrevník Ferreolus lat.

Společnost Volvo Car Czech Republic chce svým nově uzavřeným partnerstvím podpořit tradici českého jezdeckého sportu, která vychází také z historie chovu koní v našich zemích.

Současně by rádo přispělo k rostoucí popularitě těchto sportovních disciplín, které se stejně jako automobily neobjedou bez toho nejdůležitějšího: koňských sil.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*