Lucerna viděla premiéru nové DS 7

Ve finálové trojici se letos poprvé objevila Martina Bedrnová
Spread the love

Ředitelka značky DS Martina Bedrnová sezvala 28. listopadu novináře do pražské Lucerny. V rámci Festivalu francouzského filmu, jehož je import partnerem, se tu odehrála premiéra modelu DS 7. Kdo byl k vidění v pasáži?

„Nová DS 7 je v showroomu DS Store Praha připravena k testovacím jízdám a objednávkám zákazníků. České ceny začínají na 1 100 000 Kč a první dodávky zákazníkům jsou naplánovány na přelom roku,“ řekla Bedrnová s tím, že značka DS dosud v ČR prodala zhruba 900 vozů.

Z toho asi dvě třetiny auta stále jezdí na českých silnicích.

„Nový model se vyznačuje elektrifikovanými motory s výkonem až 360 koní, v sobě spojuje technologickou odbornost a eleganci,“ uvedla brand manažerka značky Kamila Amisová.

Kamila Amisová v akci

Nová DS 7, která je podle výrobce ztělesněním francouzského know-how v oblasti luxusu, má ostrou přední část využívající technologií DS Pixel LED Vision 3.0 a denními světly DS Light Veil.

DS 7 E-Tense 4×4 360, kterou vyvinula sportovní divize DS Performance, je vybavena plug-in hybridním motorem o výkonu 360 koní, nabízí inteligentní pohon všech kol, širší rozchod kol, sníženou světlou výšku a brzdy s velkým průměrem.

Svoji novou vánoční píseň na zapěla na závěr premiéry řediteli Citroenu Františku Neumanovi amabasadorka DS Lucie Borhyová.

 

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*