Audi A6 Flotilovým autem roku 2022

Flotila každoročně pořádá také anketu o nejlepší foremní auta roku
Spread the love

Audi A6 se stalo absolutním vítězem 19. ročníku ankety o nejlepší firemní vůz, Flotilové auto roku 2022, kterou každoročně pořádá odborný magazín Flotila. Cenu převzal šéf divize Audi v Porsche ČR Marcel Archleb.

Porota složená ze 150 fleetových manažerů udělila po testovacích jízdách největší počet hlasů modelové řadě Audi A6, která se vyznačuje nejen ojedinělým designem a vyspělou technikou, ale také širokým výběrem karosářských variant a pohonů pro nejrůznější požadavky náročných zákazníků.

„Celkové vítězství modelu Audi A6 v silné konkurenci automobilů nominovaných do letošní nezávislé ankety Flotilové auto roku 2022 je skvělým potvrzením mimořádných kvalit oblíbeného manažerského vozu s logem čtyř kruhů,“ říká Marcel Archleb, vedoucí divize Audi společnosti Porsche Česká republika.

„Kvalita, design, vyspělá technika a výhodné celkové náklady jsou tradičními silnými stránkami modelové řady Audi A6, která tak oprávněně patří k nejoblíbenějším vozům mezi českými manažery.“

Cenu převzal šéf divize Audi Marcel Archleb

O celkovém vítězství modelu Audi A6 v prestižní anketě Flotilové auto roku 2022 rozhodlo svými hlasy 150 porotců z řad zkušených fleetových manažerů. Magazín Flotila pro porotce uspořádal ve spolupráci se společností LeasePlan testovací jízdy s nominovanými automobily, které se uskutečnily v září v Hradci Králové.

„Výsledku hlasování nezávislé poroty složené z opravdových odborníků, jejichž každodenní prací je řízení firemních vozových parků, si velmi vážíme, protože zrcadlí nesporné kvality našeho modelu Audi A6 v náročné roli manažerského vozu,“ dodává Marcel Archleb.

Odborný magazín Flotila uspořádal letos již 19. ročník své tradiční ankety Flotilové auto roku. Nominované automobily jsou v ní rozděleny do pěti dílčích kategorií – Referentské auto, Manažerské auto, Prémiové auto, Užitkové auto a New Energy – v nichž o konečném pořadí rozhoduje internetové hlasování.

Celkového vítěze ankety vybírá odborná porota tvořená 150 fleetovými manažery. Součástí anket Flotilové auto roku je také hlasování o Fleetový produkt roku se zaměřením na fleetové produkty a služby.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*