Das WeltAuto má 50 autorizovaných prodejců

Poslední přírůstek sítě DWA v Teplicích zařídil Louda
Spread the love

Přetrvávající nedostatek nových vozů směřuje zákazníky do prodejen ojetých vozů. Síť Das WeltAuto se díky tomu letos rozšířila o další prodejní centra, to poslední otevřel Louda v Teplicích.  Značka má  nyní celkem 50 prodejců. Expanzi popsala šéfka divize v Porsche ČR Mirka Cimrová.

„Tržní změny s sebou nadále nesou nedostatek nových vozů. Jejich zákazníci často míří k nám, jsou však zvyklí na vysokou úroveň nejen samotných aut, ale také procesu jejich prodeje. Jsme si toho plně vědomi, a proto se jim snažíme nabídnout špičkové služby – prodej v showroomech, školený personál, autorizovaný servis, zkrátka komplexní zázemí,“ říká Mirka Cimrová, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika.

„Letos jsme zaokrouhlili počet našich partnerských míst na 50 a jsem velmi ráda, že se podařilo otevřít krásná nová prodejní centra programu Das WeltAuto v Olomouci (SAMOHÝL MOTOR), Sokolově (AUTOSALON Manfred Schöner), Uherském Hradišti (ARAVER CZ) nebo to nejnovější v Teplicích u společnosti Louda Auto,“ dodává Mirka Cimrová.

Program prodeje ojetých vozů Das WeltAuto je konečnou adresou pro náročnou klientelu. Nákup vozu se nevyplatí nijak odkládat. „Spousta lidí vzhledem ke všeobecnému zdražování a tlaku na finance nákup auta oddalují a čekají na pád cen. Podle našeho názoru se tak ale nestane a pokud zákazník vůz potřebuje, neměl by s nákupem váhat. Dramaticky levnější auta určitě neočekáváme. Navíc aktuálně nabízíme čtveřici servisních výhod s garancí, čímž se našim zákazníkům snažíme trvale vycházet vstříc,“ vysvětluje Mirka Cimrová.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*