Fornůsek spravuje majetek ve SwissLife

Spread the love

Po delší době jsme se potkali s bývalým marketingovým šéfem českého Fordu Dušanem Fornůskem. Co letos dělá. Po dchodu od FMC a krátké brigádě pro Škodu Auto se stará o majetek movitých klientů.

Dušan pracoval pro FMC s přestávkami od roku 2005. V roce 2012 se po angažmá ve ŠkoFINu ke značce vrátil aby zastával pozici marketingového ředitele.

Později se přesunul na pozici FCSD manažera, která ale v rámci evropské restrukturalizace zrušena a Fornůsek z firmy odešel

Nový job u Škodovky

V průběhu roku 2019 se pak Dušan věnoval networkingu a přednáškám marketingu studentům VŠE. V lednu 2020 pak oznámil nástup na pozici Aftersales Training Project manažera ve Škodě Auto.

„Pan Fornůsek působí jako konzultant v externí společnosti, která pro nás zajišťuje služby v oblasti aftersales tréninku,“ upřesnila nám Simona Havlíková z korporátní komunikace Škody.

„Šlo o projekt na dobu určitou, ale skvělá zkušenost,“ dodává Dušan Fornůsek, který jezdil z Prahy do Kosmonos společně se dvěma dalšími kolegy.

Covid ruší tréninky

Jenže brigáda pro Škodovku netrvala dlouho. „Na jaře 2020 byly tréninky, probíhající face to face, kvůli covidu zrušeny a já musel vrátit počítač a byl opět bez práce,“ vzpomíná Dušan.

Nakonec si pořídil živnostenský list a stal se spolupracovníkem SwissLife, kde se věnuje správě majetku klientů, investicím a pojištění.

„Za dva roky jsem se příjmově vypracoval téměř na svůj bývalý manažerský plat,“ libuje si Dušan, se kterým jsme společně s jeho bývalým kolegou Martinem Linhartem vyrazili na vyhlášení ankety Král vín.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*