Auto roku 2022 zve porotu na jízdy do Hostivaře

Spread the love

Areál Golfu Hostivař bude hostit 17. března porotce ankety Auto roku 2022. Členové poroty tam otestují všechny nominované vozy do soutěže. Na místě budou i zástupci automobilek a sponzoři ankety. Mediálním partnerem je časopis Automakers.

Jak bude akce vypadat? V klubovně golfového klubu bude připraveno zázemí s občerstvením. Porotci po příjezdu provedou u vstupu registraci.

Na místě si můžou rezervovat časy testování jednotlivých vozů. „Pro urychlení celého procesu jsme členům poroty zaslali odkaz na rezervační tabulku, kde si mohli jednotlivé časy rezervovat předem,“ připomněl organizátor ankety Adam Eliáš.

Důležité informace:

Termín jízd: 17.3.2022

Čas: 10:00 – 17:00

Registrace: od 9:00

Místo: https://g.page/GolfHostivar?share

Na místě budou přítomni i zástupci jednotlivých automobilek pro případné dotazy.

Dále pak zástupci partnerů ankety. Tradičním partnerem je společnost Alcar. Zastoupeni zde budou také dva české start upy. Vincario se svým produktem vindecoder.eu, který je velice užitečným nejen B2B nástrojem.

Druhou společností je pak AutosEU, kteří zprostředkovávají prodej elektrických a hybridních aut po celé Evropě. Do značné míry se tak podepisují na podpoře celého segmentu vozů s alternativními palivy.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*