Policie má zbytek flotily motorek BMW

Spread the love

BMW Motorrad prostřednictvím svého dealera Renocar dodala Policii České republiky zbývajících 30 motocyklů z celkového kontraktu na 50 strojů. Do vozového parku dopravní policie tím přibyly další motocykly BMW R 1250 RT ve specifické tovární úpravě policejního speciálu.

U speciálních motocyklů jsou všechny komponenty a kvalita garantovány přímo výrobcem a při jejich vývoji a výrobě byly využity zkušenosti získané na základě dlouhodobého používání motocyklů BMW Motorrad policejními sbory například v Německu, Rakousku, Švédsku, ale také v České republice. Nové stroje jsou kromě jiného vybaveny soupravou speciálních světelných a zvukových výstražných zařízení.

„Věřím, že jezdci na motocyklech BMW R 1250 RT v policejní úpravě budou mít maximální míru bezpečí, bezproblémovou obsluhu i vysokou míru spolehlivosti při plnění každodenních služebních povinností a kromě výše zmíněných atributů si užijí i potěšení z jízdy – tolik příznačné pro značku BMW Motorrad,“ uvedl Jan Křivka, Vedoucí oddělení BMW Motorrad společnosti Renocar.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*