Kia Czech najala dva nové specialisty

Spread the love

Šéf Kia Czech Arnošt Barna řeší přes léto řadu personálních záležitostí ve svém týmu. Podařilo se mu vyztužit oddělení Product and Pricing dvěma specialisty a shání nového obchodního manažera.

Na pozice Product Specialist nastoupili do oddělení produktu a cenotvorby Adéla Havelková a Jiří Kučera.

Ve společnosti Kia věříme v sílu inovací, obětavosti a týmové práce. Tyto nové přírůstky s sebou přinášejí spoustu čerstvých perspektiv, které nepochybně přispějí k růstu a úspěchu naší organizace,“ uvedl Arnošt Barna.

Hledá se nový obchodní manažer

Barna dále potřebuje zástup za Martina Králíčka, který původně působil v Kia Czech jako manažer dealerských fleetových obchodů, loni 1. září povýšil až na obchodního ředitele, když nahradil na místě vedoucího obchodního oddělení Ivo Řeháka.

Ani to ale Arnoštu Barnovi nepomohlo Králíčka ve firmě udržet. „Martin odešel za většími penězi a prestiží čínské značky,“ postěžoval si našemu časopisu šéf importu. Králíček se stal letos v srpnu generálním ředitelem MG Česká republika. 

Martin Králíček

Barna nyní dokončuje výběrové řízení na nového obchodního ředitele, v době našho rozhovoru měl celkem šest nadějných kadidátů.

Zdroj: LinkedIn, archiv

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*