Kia Czech shání obchodního ředitele

Spread the love

Z pozice obchodního ředitele Kia Czech přešel ke značce MG Martin Králíček a šéf importu Arnošt Barna shání náhradu. Jak to vypadá s výběrem nového manažera?

Martin Králíček působil v Kia Czech jako manažer dealerských fleetových obchodů, loni 1. září povýšil až na obchodního ředitele, když nahradil na místě vedoucího obchodního oddělení Ivo Řeháka.  Ani to ale Arnoštu Barnovi nepomohlo Králíčka ve firmě udržet.

„Martin odešel za většími penězi a prestiží čínské značky,“ postěžoval si našemu časopisu šéf importu. Nyní dokončuje výběrové řízení na nového obchoďáka, v době našho rozhovoru měl celkem šest nadějných kadidátů.

Martin Králíček se stal letos v srpnu generálním ředitelem MG Česká republika. 

„Je pro mě velkým potěšením přijmout výzvu reprezentovat značku MG, o které jsem přesvědčen, že svým současným a budoucím portfoliem modelů, rozvojem moderních technologií a důrazem na kvalitu zákaznických služeb bude patřit k významným značkám na náročném celoevropském, ale především lokálním automobilovém trhu. Velkou šanci vidím aktuálně v posílení fleetových prodejů, a to s brzkým uvedením modelu MG5, což je elegantní elektrické kombi,“ říká ke svému jmenování Králíček.

Zdroj: Arnošt Barna, archiv

Martin Králíček

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*