Zlatá Koruna ocenila Volkswagen Financial Services

zleva: Jana Hrušková, vedoucí Produkt managementu a Kateřina Picková, marketingová specialistka
Spread the love

Druhé místo za produkt Financování CHYTŘE v kategorii nebankovních úvěrů a cenu v kategorii Zelená Koruna za podporu domova seniorů Sue Ryder si na galavečeru 21. ročníku soutěže Zlatá Koruna převzala vedoucí oddělení Produktu Jana Hrušková.

Zisk již druhého ocenění v soutěži Zlatá Koruna pro naše Financování CHYTŘE potvrzuje kvalitu tohoto produktu. Vidíme to i na zájmu klientů, který setrvale roste,“ říká Vratislav Strašil, jednatel Volkswagen Financial Services.

Jednatel Volkswagen FS Vratislav Strašil

Financování CHYTŘE je úvěr k pořízení vozu, v rámci kterého si klient nastaví splátky podle své potřeby. Tyto splátky jsou mnohem nižší než je na trhu běžné, a to díky možnosti poslední nerovnoměrné splátky, k jejímuž splacení může klient přistoupit několika způsoby. Buď ji zafinancuje ze svého, rozloží do dalších měsíčních splátek nebo vůz prodá a utrženou hotovost využije na její splacení.

V kategorii Zelená Koruna, která oceňuje společensky a ekologicky udržitelné projekty, získal Volkswagen Financial Services cenu za svou podporou domova seniorů Sue Ryder. V kategorii Podpora ESG si odnesl druhé místo.

Jde o ocenění nezištné a vytrvalé práce našich kolegů. Domov seniorů Sue Ryder podporujeme již od roku 2015 skrze Sue Ryder Charity Cup a také řadou dalších aktivit, jako je například finanční sbírka na nové elektrické polohovací postele, které zlepší kvalitu života klientům domova,“ popisuje Dana Formánková, HR ředitelka společnosti.

Soutěž Zlatá Koruna každoročně oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu. Posuzuje je odborná porota, ve které jsou zastoupeny finanční společnosti, poradci, novináři, akademici a podnikatelé. Hodnocení probíhá na základě srovnání ekonomické, kvalitativní a bezpečnostní charakteristiky produktu.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*