Seznam.cz propustil šéfredaktora Garáže

Dominik Valášek spoléhá v další kariéře na zbrojní průkazy
Spread the love

Seznam.cz propouští některé lidi ze svých redakcí. Patří k nim šéfredaktor Garáže.cz Dominik Valášek, který se zařadil od 1. prosince mezi volné novináře. Jak bude pokračovat jeho profesní dráha?

„Ke konci listopadu dojde v Seznamu k několika personálním změnám na vedoucích pozicích vybraných obsahových služeb. Cílem je zjednodušení a zpřehlednění organizační struktury, a zároveň chceme více vytěžit přirozené propojení redakcí, které v Seznamu máme,“ zdůvodňuje to mluvčí Seznamu Aneta Kapuciánová.

Podle tiskového oddělení Seznamu konkrétně „jde o jednoho člověka z Garáž.cz, jednoho z Proženy.cz, dva ze Seznam Zpráv a jednoho z rádia“.

„Redakce Seznam Zpráv má přibližně 80 členů a personální změny se dotknou jednotek lidí. Vedoucí pozice opouští spíš kolegové z jiných redakcí, zejména z lifestylových. Konkrétně odchází šéfka lifestylu Monika Binarová a šéfredaktor Garáž.cz Dominik Valášek,“ doplnila. Dalším odcházejícím je podle Lupy sportovní šéfreportér Luděk Mádl a skončí externí spolupráce s Veronikou Sedláčkovou.

Co na to Dominik Valášek, který byl na Seznamu 4,5 roku?

„O ukončení spolupráce jsem se dozvěděl 28. listopadu, byla to rychlá akce. Důvodem byly zřejmě úspory a plánovaný přechod Garáže na jiný formát v příštím roce. Dál se budu věnovat psaní a vedle toho bych se chtěl živit jako instruktor zájemců o zbrojní průkaz,“ řekl našemu časopisu Valášek.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*