CarTec otevřel showroom BMW Motorrad

Spread the love

Pražské dealerství CarTec Praha letos rozšířilo své portfolio o nový showroom BMW Motorrad. K dispozici je kompletní řada motocyklů BMW Motorrad, BMW Motorrad Originální příslušenství a výbava pro motorkáře.

V novém showroomu na ulici Průběžná 80 v Praze 10 je připraven profesionální tým BMW Motorrad poskytující komplexní služby včetně servisu. Celkově má nové zázemí určené pro zákazníky BMW Motorrad plochu více než 700 m2.

Pražské dealerství BMW Motorrad společnosti CarTec Praha je navrženo tak, aby bylo skutečným zázemím pro zákazníky BMW Motorrad. Součástí nabízených služeb tak kromě jiného je i půjčovna motocyklů Rent a ride, prodej ojetých motocyklů BMW Motorrad Premium Selection, výkup motocyklů, ale také jejich sezónní uskladnění či služba vyzvednutí motocyklu do servisu přímo u zákazníka.

Navíc je připravena i jezdecká akademie pro zlepšení řidičských dovedností pro začátečníky a pokročilé, a to na okruhu, na silnici i v terénu. S výběrem vhodného motocyklu pomohou i pravidelné testovací kempy.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*