Slavnost Legendy slibuje řadu premiér

Spread the love

Holešovické výstaviště hostí 27. – 28. května motoristickou slavnost Legendy. Výstava slibuje řadu národních premiér, k vidění budou i diskuse s osobnostmi automotive oboru.

“Každý má svou Legendu! Proto jsem slavnost kdysi nazval “LEGENDY”. Pro mladého návštěvníka je legendární automobil Bugatti Veyron, pro staršího návštěvníka jsou to vozy z dětství. Na Legendách si každý najde svou legendu,“ popisuje smysl akce její organizátor Lubor Kos.

Co bude k vidění letos? Škodovka právě přichází s luxusní variantou Enyaq Laurin & Klement, kterou poprvé představí domácímu publiku právě v Holešovicích. Zájemci se tam mohou seznámit i s dalšími vozy značky Škoda, a to nejen ze sériové produkce.

Ford loni poprvé ukázal nové verze Focusu a Raptoru, letos poprvé představí na stánku svého pražského dealera Auto Motol Beni sedmou generaci Mustangu.

Hyundai Motor Czech na slavnosti Legendy vůbec poprvé v ČR představí novou generaci modelu KONA. Automobilka ve své expozici vystaví dva hybridní vozy – jeden ve standardní výbavě, druhý ve sportovním výbavovém stupni N Line.

Dalším tahákem bude  futuristický koncept N Vision 74 kombinující bateriový a vodíkový pohon.  

Toyota v Holešovicích zahájí projekt Gazoo Racing Czech.Tomáš Ouředníček na akci odhalí tovární dakarský speciál Toyota Hilux T1+, se kterým v závodním týmu TGR Czech vyrazí již na nadcházející Rallye Dakar 2024, FIA Mistrovství světa a prozradí bližší detaily z celého projektu.

 

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*