AutoPalace partnerem ElektroFestu

Spread the love

Pod záštitou Pelhřimova, města rekordů, se koná 10. června Festival čisté mobility „ElektroFest“. Komerčním partnerem akce je skupina Auto Palace. Organizátoři seznámili s akcí novináře 24. května na pražském elektrickém parníku Marie d Bohemia.

„Tak jako před více než 80. lety se sjeli na náměstí v Pelhřimově milovníci spalovacích vozidel, tak i my dnes navazujeme na ještě delší historii elektrovozidel. Hlavním posláním ElektroFestu je ukázat nejširší veřejnosti, včetně zastupitelů obcí, firem a dalším organizacím, aktuální nabídku elektrovozidel, nabídnout praktické informace přímo od zkušených elektromobilistů, navázat kontakty se zástupci výrobců elektromobilů. To vše spojíme se zábavou, setkáváním a okořeníme odbornou konferencí,“ uvedl prezident Elektrofestu Jan Křižka.

Tiskovku na parníku moderoval Roman Vojtek, s programem ElektroFestu seznámil novináře Honza Křižka

V loňském ročníku na historickém náměstí partneři akce vystavovali své automobily a produkty, doprovázené programem pro všechny návštěvníky. Díky velké přehlídce elektromobilů všech různých značek mohli návštěvníci detailně prozkoumat, že nabídka elektroaut už není omezená jen na „malobaterkáče“.

„Loňský rekord 127 elektroaut na témže místě se sice o fous nepovedlo překonat, ale i tak bylo na co koukat. Své elektrické vozy představily i Policie ČR nebo Městská policie v Táboře,“ uvedl na letošní vltavské plavbě Křižka.

Hlavní program ElektroFestu je připraven na sobotu 10. června 2023 12-18 hod do lokality u KD Máj. V sobotu můžete též navštívit akci Pelhřimov – město rekordů a koncert Mňága a žďorp.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*