Kia chystá změnu designu showroomů

Spread the love

Kia Czech, číslo 5 mezi tuzemskými importéry, chce letos vyztužit prodejní síť a chystá také její redesign. Importérský speciál Automakers se ptal na podrobnosti generálního ředitele importu Arnošta Barny.

Jaký byl loni vývoj vaší dealerské sítě a co ji čeká letos?

V uplynulém období jsme se snažili zaplnit všechny regiony prodejními a servisními místy, brzy otevřeme nové prodejny v Brně, Ostravě, Plzni, Hradci Králové, Mladé Boleslavi, Kolíně a Znojmu. V letošním roce zahajujeme změnu designu dealerství, do konce roku bychom chtěli mít celkem dvacet showroomů v novém korporátním designu.

Co to konkrétně bude pro vaše partnery znamenat? Bude se měnit exteriér i interiér showroomů?

 Změna se týká celého exteriéru i interiéru dealerství. Zvenčí instalujeme nový totem, namísto červených se na budovách objeví černé prvky. V interiéru přiláká pozornost světelný prvek nekonečné smyčky v červené barvě, tzv. Infinity Loop, který propojí zákaznickou zónu s prostorným showroomem. Obmění se také nábytek, podlaha a celý prostor bude využívat zejména přírodní materiály jako je dřevo v teplých tónech. Změny také zahrnují výstavbu dobíjecích stanic pro elektromobily našich zákazníků, v této oblasti spolupracujeme hlavně se společností E.ON.

Novým designem už se chlubí Auto Staněk v Písku

Jak bude tato změna pro partnery KIA finančně náročná? Podrobnosti najdete v tištěné verzi našeho zpravodajství!

Zdroj: Importérský speciál Automakers 2023

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*