Projekt AE-MOBILITY spolupracuje s Albertem

Spread the love

Zakladatel projektu AE-MOBILITY Radek Donner předal 14. dubna do rukou Facility Services Managera Kamila Navrátila z Albert Česká republika dokončenou zakázku na pilotní instalaci wallboxů a nabíjecí infrastruktury pro potřeby dobíjení plug-in hybridních a čistě elektrických služebních vozů.

V rámci projektu AE-MOBILITY byla dodávkou kompletní nabíjecí infrastruktury pověřena jedna z nejvýznamnějších firem ve svém oboru na trhu – společnost ChargeUp, kterou při předání zastupoval Sales Manager Ondřej Miškovský, samotnou finální instalací pak zajistil neméně zkušený tým profesionálů z POWERLOGIC.

„Instalace wallboxů v sídle naší společnosti je teprve začátkem spolupráce s AE-MOBILITY, je to pilotní fáze na cestě k začlenění lokálně bezemisních vozů do našeho vozového parku, který aktuálně čítá téměř 400 vozů. Další fází spolupráce bude dodávka čistě elektrických vozů a postupné řešení dobíjecí infrastruktury na našich prodejnách po celé České republice. Zodpovědné a postupné začleňování lokálně bezemisních vozů do našeho vozové parku je naší cestou k přechodu na elektromobilitu. V oblasti snížení CO2 máme za cíl být do roku 2040 v této oblasti NET ZERO a postupný přechod na elektromobilitu ve fleetu osobních vozů je součástí odpovědného přístupu a plnění našeho závazku,“ řekl Kamil NavrátilAlbert Česká republika.

Radek Donner (AE-MOBILITY) doplňuje:

„Velmi si vážím naší skvělé a dlouhodobé spolupráce s tak významným partnerem, jakým společnost Albert Česká republika bezesporu je. Naše AUTO ELSO registruje vedle více než stovky dodaných standardních spalovacích vozů i první plug-in hybridy a elektromobily. Nyní jsme s našimi partnery dokončili pilotní fázi instalace dobíjecí infrastruktury v sídle společnosti Albert a velmi se těším na pokračování dalších etap v přechodu vozového parku Albert Česká republika na lokálně bezemisní vozy. Čeká nás ještě dlouhá cesta, neboť se v našem projektu AE-MOBILITY snažíme pečlivě identifikovat kdy a u kterých vozů je přechod na elektromobilitu přínosem a kdy je naopak v tuto chvíli, s ohledem na potřeby klienta, výhodnější nadále užívat standardní vozy se spalovacím motorem. Rád bych poděkoval společnosti Albert Česká republika za důvěru a našim partnerům ChargeUp a POWERLOGIC za skvěle odvedenou práci“

Albert Česká republika, s.r.o.

Společnost byla založena v květnu roku 1991. V současnosti společnost Albert Česká republika, s.r.o. provozuje pod značkou Albert více než 330 prodejen. 18 500 zaměstnanců poskytuje služby přibližně 640 tisícům zákazníků každý den, což je téměř 247 milionů ročně. Společnost Albert Česká republika, s.r.o. získala v roce 2019 pět ocenění v Diamantové lize kvality, kdy nejvyšší ocenění a titul nejlepší obchod v České republice získala prodejna 198 na pražském Chodově.

Projekt AE-MOBILITY byl založen teprve v roce 2022 jako součást tradičního dealerství značky Škoda AUTO ELSO v pražských Čakovicích.

Projekt AE-MOBILITY se specializuje na komplexní řešení elektromobility od poradenství v přechodu vozových parků na lokálně bezemisní vozy, projektovou a dodavatelskou činnost v oblasti veřejných, firemních a domácích nabíječek, fotovoltaických elektráren, přes multibrandový prodej osobních a užitkových elektromobilů, strojů a komunální techniky, až po vyřízení dotací. Projekt AE-MOBILITY sdružuje nejvýznamnější společnosti ve svých oborech na trhu nejen v České republice.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*