Machala vedoucím redaktorem Garáž.cz

Spread the love

Na pozici vedoucího redaktora webu Garáž.cz nastoupil automobilový žurnalista Martin Machala, který předtím v Czech News Center vedl web Auto.cz.

Martin se narodil roku 1983 a jeho první slovo prý bylo „auto“. Vzhledem k tomuto faktu a od dětství pěstované zálibě v tvůrčím psaní nepřicházela v úvahu jiná práce než motoristický novinář.

Světu motorů byl dlouho věrný, jako externista nastoupil v roce 2003, po dokončení studia žurnalistiky nastoupil v roce 2006 na plný úvazek.

„Po dvaceti letech jsem se rozhodl pro změnu, přecházím do projektu Garáž, kde budu působit jako redaktor i editor,“ řekl nám na začátku letošního jara Machala.

„Samozřejmě mě velmi lákalo zázemí technologické firmy, která má daleko větší potenciál než tradiční vydavatelský dům,“ podotkl Machala.

V podstatě převezme část práce bývalého šéfredaktora Garáže Dominika Valáška, jehož pozice byla zrušena a který se s Garáží rozloučil koncem minulého roku.

Dominik Valášek spoléhá v další kariéře na zbrojní průkazy

Zároveň s Machalou přešly z CNC na Seznam další novinářky. Na pozici šéfeditorky ženského online magazínu Proženy.cz, který spadá pod Seznam Zprávy, přišla Věra Exnerová.

Ta dřív působila v Czech News Center na pozici online editorky webu Blesk Bydlení & Hobby. Z Czech News Center už v lednu do Seznamu přišla Monika Sokolována místo zástupkyně ředitele pro nezpravodajský obsah, tedy právě lifestylové weby.

Zdroj: archiv, mediar.cz

 

 

 

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*