Hecht homologuje elektrické čtyřkolky

Spread the love
Nové akumulátorové čtyřkolky Hecht mají homologací pro provoz na pozemních komunikacích a lze je registrovat jako běžné vozidlo s patřičným technickým průkazem, registrační značkou a povinným ručením a provozovat je tak i na silnici.

Čtyřkolka se díky tomu může stát úsporným a ekologickým dopravním prostředkem do zaměstnání nebo poslouží při cestě na nákup, na výlet apod., sejně dobře však poslouží i při práci v zahradě.
Jsou vybaveny bezklíčkovou spínací skříňkou. Namísto klíčku slouží dálkový ovladač, v jehož přítomnosti se čtyřkolka aktivuje. Bez něho elektronika nesepne. Ovladačem se zároveň aktivuje nebo deaktivuje alarm.
Pro přepravu menšího nákladu nebo nákupu lze použít přední a zadní nosič, stroj je vybaven i tažným zařízením (koulí) pro tažení přívěsných vozíků. Na propracovaných hliníkových ráfcích jsou osazeny velké pneumatiky s hrubým dezénem zajišťujícím dokonalou trakci i v terénu. Na řídítkách je upevněn digitální tachometr.
Dravým vzhledem i akcelerací se stroj přibližuje „dospělým“ čtyřkolkám se spalovacím motorem. Zásadní výhodou je však naprosto tichý provoz bez emisí. Provozovat je tedy lze i v místech, kde by hluk nebo zápach zplodin mohl okolí obtěžovat.
Podle aktuálního stavu akumulátoru je doba nabíjení 8 – 15 hodin. Vypočítaný dojezd na jedno nabití je 70 km. Maximální rychlost je 45 km/h.
K dostání jsou za 89 990 Kč.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*