Kadlec investuje milion eur do showroomu Rolls-Royce

Pražský prodejce Rollsů Karel Kadlec chce ve Strašnicích přepracovat showroom značky. "Peníze si nechci půjčovat, půjdou z mých vlastních prostředků," řekl nám dealer.
Spread the love

Majitel Rolls-Royce Motor Cars Prague a CarTecu Karel Kadlec svolal 25. ledna novináře do pražského showroomu značky, aby se pochlubil s prodejními výsledky značky. Ohlásil také novou investici a rozloučil se svojí bývalou ženou Evou, která řídila prodeje rollsů v Praze a letos se rozhodla budovat jinou kariéru.

Od otevření dealerství v roce 2016 dosáhly dodávky nových vozů a certifikovaných ojetých vozů programu Provenance více než 200 vozů. V roce 2022 byl každý vůz prodaný v Praze zušlechtěn zakázkovou úpravou Bespoke.

„Program certifikovaných ojetých vozů Provenance rovněž dosahuje nových výšin a představuje přibližně 50 procent prodejů nových vozů, přičemž zákazníci si mohou užít stejně nadstandardní přístup, jako by si pořizovali zbrusu nový Rolls-Royce,“ uvedl majitel dealerství během recepce pro média.

Investice 25 milionů korun do nového showroomu

Obchodní zastoupení, které je součástí CarTec Group, oznámilo rovněž investici do svého zázemí v Praze. Projekt zahrnuje přestavbu showroomu s cílem nabídnout zákazníkům nové zážitky a vybavit servis tak, aby byl plně připraven na elektrickou éru značky Rolls-Royce.

Přípravy jsou již v plném proudu a rodinná společnost se zavázala investovat v letech 2023 a 2024 téměř 1 milion eur. Otevření nových prostor je plánováno v první polovině roku 2024.

Karel Kadlec poděkoval manželce Evě, která do letoška vedla prodej rollsů. Jejich životní i manažerské cesty se po 19 letech rozešly

Kytici přinesl i Frank Tiemann

S Evou Kadlecovou se rozloučil i Frank Tiemann, ředitel korporátní komunikace pro střední a východní Evropu i střední Asii ve společnosti Rolls-Royce Motor Cars:

„Rád bych poděkoval Karlovi, Evě a celému pražskému týmu za jejich obrovské nasazení a za tento obdivuhodný úspěch. Klienti značky Rolls-Royce jsou součástí výjimečné komunity, která právem očekává od značek, s nimiž jsou v kontaktu, jen to nejlepší.“

Zdroj: Erich Handl, Strašnice

Výrobce luxusních automobilů nedávno zveřejnil, že dosáhl historického prodejního rekordu. Celosvětový obyt v roce 2022 činil 6 021 vozů. Hodnota zakázkových úprav Bespoke rovněž překonala dosavadní úspěchy. Poptávka po všech modelech Rolls-Royce zůstává mimořádně silná a předběžné objednávky jsou zajištěny i po roce 2023.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*